Sezóna grilování a večírků už začala

Jenomže to, že začalo být trochu hezky ještě neznamená, že nás počasí nemůže z čista jasna překvapit, takže je potřeba se na to dopředu raději připravit! Rozhodně v žádném ročním období nepodceňujte sílu počasí, a to ani v létě, kdy naopak může přijít z ničeho nic velká průtrž mračen a může začít pěkně lít jako z konve. Zkrátka a dobře na počasí se musíme připravit a alespoň částečně zamezit škodám, které by mohlo způsobit, a proto musíme mít pokaždé připravený nůžkový party stan.

garden party, oslava, grilování masa

Je to místo, kam se schováte, kde se přátelé a rodina budou shlukovat, kde budou pobývat, bavit se a oslavovat nebo jen tak odpočívat. Party stany jsou úžasné v tom, že Vás chrání nejenom před deštěm, ale také například před nepříjemným žhnoucím sluncem nebo větrem. Každý nešvar počasí přečkáte v přístřešku na zahradě, dokud nepřejde a můžete si pak i nadále užívat blízké setkání s přáteli či rodinou, dobré jídlo a pití, aniž byste zaznamenali, že venku padají trakaře. Dobře, to byste asi zaznamenali, ale že prší nebo zrovna nepříjemně fouká vítr, na to v krytém party stanu můžete rovnou zapomenout.

lidé skáčou do výšky

Nebudeme ani zmiňovat, že jej ocení především dámy, které si nechtějí nechat zkazit účes a make-up a rozhodně žádná žena nechce být nikdy mokrá. A když se budeme bavit o mužském pokolení, tak ti zase mohou ocenit, že sedí daleko na zahradě, kde je v krytém přístřešku nikdo nevidí a nikdo je tam tudíž nebude špehovat, a to ani od sousedů. Snadno se tak vyhnou zvědavým očím ženských sousedek.

Party stanů je v dnešní době nepřeberné množství, takže si můžete vybírat z různých barev i konstrukcí. Mohou být pevnější a bytelné nebo naopak takové, které složíte raz dva. Jsou vhodné zejména pro sezónní akce, jako jsou večírky, oslavy, svatby, narozeninové oslavy, dětské dny a mnohé další události. Samozřejmě je možné je nechat různě potisknout a použít jako stánky na veletrzích či jiných odborných nebo firemních setkáních.